That time of year

Endelig er tiden her igjen for late varme dager, forfriskende bad i havet og duftende syriner. De er like nydelige på et bord inne som ute, og de er gratis. Sommeren er her, og jeg kan ikke vente! Livet blir lettere nå som alle lagene av klær er skrellet bort og alt blomstrer. Jeg drømmer om late sene kvelder, dager i solen og et kaldt glass i skyggen. Planene mine er nesten lagt, og jeg gleder meg til å dele og inspirere her på bloggen min!

To my non Norwegian talking friends:

Finally, that time of the year is here- warm days, refreshing baths in the ocean and sweet smelling syrins. They are as beautiful on a table inside as they are outside. Summer is here and I can not wait! Life is easier now that all layers of clothing are peeled away and everything is flourishing. I dream of late nights, days in the sun and a cold glass in the shade. My plans are almost made for this summer, and I look forward to sharing and inspiring you here on my blog!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *