The Lost Animal Kingdom

Jeg er ekstremt glad i dyr, har alltid vært det og kommer alltid til å være det. Det er mange dyr i verden som vi mennesker snart har drept hvert eneste ett av. Og det er mange vi allerede har fjernet helt fra jorden. Når jeg nå har kommet over et fantastisk samarbeid mellom Arte Wallcovering og Moooi der de hyller dyr som er utryddet, hyller mangfoldet og alt det fantastiske vi har på jorden og må ta vare på, ja, da klarer jeg ikke å la være å skrive et lite innlegg om det.

Kolleksjonen består av tapeter inspirert av og med bilder av flere av disse dyrene du og jeg aldri får oppleve fordi de er blitt borte for alltid. De er fantastiske som i et eventyr, og for meg inspirerer de meg til å ta vare på de dyrene vi har igjen på kloden vår. Jeg synes det hadde vært fantastisk om dette ble den første og siste kolleksjonen med utdødde dyr, og at de ikke trenger å lage en ny kolleksjon i fremtiden med elefanter, nesehorn og snø-tiger som inspirasjon. Jeg anbefaler alle å ta en titt på kolleksjonen, oppleve hvor mye fantastisk vi har hatt her på jorden, og forstå i lys av dette hvor viktig det er å ta vare på det vi har for generasjoner fremover. Men også å nyte den fantastiske kolleksjonen dette samarbeidet har ført til.

I am extremely fond of animals, always hvave been and always will be. There are many animals that will be extinct by us humans. And many is allready gone for ever. When I came across a wonderful collaboration between Arte Wallcovering and Moooi where they pay a tribute to animals that are extinct, pay tribute to diversity and all the wonderful things we have on earth and must take care of, yes, then I can’t help but write one little blog-post about it.

The collection consists of wallpapers inspired by and sometimes pictures of several of these animals you and I will never get to experience because they are all gone forever. They are amazing as in a fairytale, and for me they inspire to take care of the animals we have left on our planet. It would be wonderful if this became the first and last collection of extinct animals, and that they do not need to create a new collection in the future with elephants, rhinos and snow tigers as inspiration. I recommend everyone to take a look at the collection, experience how much fantastic we have had here on earth, and understand in light of this how important it is to take care of what we have- for generations to come. But also to enjoy the wonderful collection this collaboration has led to.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *